Outfits

Day 10: This is what I wore last night


Grymt nagellack från Maybelline. Sitter kvar ganska bra idag. Måste köpa mig ett!

Vi går vidare på listan, men det blir ju en dag försenat nu. Dag 10 kom ju passade nog på nyårsafton, så vi kör på det i stället för dagens. Eller vill ni ha en bild på mig med mina fyra år gamla mjukisbyxor och urtvättad tröja?

Pauline hade målat sina naglar med en så fin röd färg och när jag kommenterade det så sa hon att hon hade en brun färg som skulle passa bra till min outfit. Jag hade tyvärr inte hunnit fixa till mina innan vi var tvungna att åka hemifrån.
Så i dunkelt ljus och lite salongsberusad så lyckades jag få till det ganska okej. Christophe och Nico ville också bli fina så jag målade deras med, haha! Mer om det sen.

I övrigt en svensk/engelsk outfit. Kjol och topp från H&M, stövlar från Vagabond, guldigt armband från JC och andra armbandet samt örhängen från TopShop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.