Fun stuff

Champagne


Firar man nyår i Paris så dricks det inte något mousserande vin inte!

Oj vilken nyårsafton jag hade. Underbart rolig! Efter en god middag och lite champagne här hemma, så drog vi vidare till Yann och Pauline. Vi hade så trevligt att vi nästan missade tolvslaget, haha! Efter en massa kindpussande och gott nytt år-utropande(på franska = bonne année) så dansades det och tog galna foton(lovar att ni ska få se, men blir imorn). Sen festade vi vidare på en bar i närheten. De andra i gänget känner en som jobbar där och Pauline’s bror Benoit bjöd oss på champagne och sjuuukt goda mojitos. Så himla snällt och jag visste inte förrän vi satt i taxin hem så jag sa aldrig tack. Måste skriva på FB!

Men att dricka champagne och mojito kl halv två på natten är nog ingen hit och idag har jag varit trött och hade grymt ont i huvudet tills för ett tag sen. Vi vaknade föresten kl 14. Måste vara rekord! Eller nej föresten, Geff kom invinglande för en knapp timme sen i vardagsrummet. Haha, han körde nog verkligen all in igår 😉

Älskling har varit så söt och städat undan i köket och gjort frukost till mig medans jag låg och hade ont i magen(magkatarr) och huvudvärk. Finaste!
Ikväll blir det middag hos Christophe’s föräldrar så jag ska ta en dusch nu och göra mig lite presentabel.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.