C'est la vie

Christine utan e


Det fick bli Christine utan E. Bara för att jag är en mademoiselle.

Innan jobbet idag hämtade jag äntligen upp mitt Carte Bleu, alltså Frankrikes svar på Bankkort. Sen lyxade jag till det med lyxfrulle från Starbucks. Trots det blev det en ganska lång och tröttsam dag.

Men nu är det ju helg. Efter flera veckors fredagsfest byter jag klackarna mot raggsockar ikväll och kör fredagsmys med killen. Vi har ätit middag och tittat på Agatha Christie på TV. Nu ska vi se på The Walking Dead däremot.

Trevlig kväll på er!

0

0 kommentarer

  • Sofia

    Att det ska vara så svårt det där med våra svenska namn =) Jag får ett helt klart skumt efternamn så fort jag bokar bord eller gör en beställning; van der Berg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.