Fun stuff

GIRLS NIGHT OUT


Jag, Laure och Natalie någon av de första gångerna på BDD.

Ikväll ska vi ut för en tjejkväll. Det blir afterwork på Bonheur des Dames. En kväll ordnad på La Planche där tjejer på torsdagar bjuds på mat, dryck och manlig stripshow. Man brukar även få presenter, bli sminkad etc etc. Stripshowen är lite mycket vissa gånger.. Det är nästan så jag blir generad, haha. Men det är en rolig grej att göra med sina tjejkompisar. Kl 23 får killarna komma in och då blir det vanlig nattklubb.
Det enda som kostar något är garderobsavgiften (om man kommer innan kl 23) och eventuell taxi hem. Dock tar jag sista metron hem eftersom det är veckans sista jobbdag i morgon.

Här är deras FB-länk: http://www.facebook.com/pages/Au-Bonheur-des-Dames/26664652334
För att skriva upp sig på listan kan man ringa eller maila.

Nu ska jag fortsätta jobba. Man kan ju tyvärr inte ta lunch hela dagen.

0 kommentarer

  • Karin

    Haha åh, jag vill ha ett sånt ställe i Nice!

    Förresten, det är inte den baren där det hänger massa bh:ar/trosor i taket? När jag var i paris förra våren så gick vi förbi det stället och jag undrade så vad det var! Du känner inte till det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.