Vardagslyx

För det var ingen vanlig dag…!


The birthday girl, som blev helt chockad när hon kom till restaurangen och vi var där.

Oj vad trött jag är. Det är nästan så jag känner mig sjuk. Jag tror jag bäddar ner mig i sängen nu.

Igår var förresten en riktigt rolig kväll. Vi var ungefär samma gäng som i lördags hos Natalie men igår var även Annelie med. Ett gäng svennar och två frassar intog en riktigt god middag. Jag tror inte jag skrattat så mycket på flera månader. Vet ni förresten vad en kvinnlig bartender heter i Frankrike? Barmaid. Haha! Seriöst? Jag och Linda höll på att dö av skratt… Typiskt franskt att kvinnan ska kopplas ihop med en husa! Och varför ett engelskt ord?

Nej, sängen var det. God natt peeps!

0

0 kommentarer

 • Annie

  Åh vad jag saknar Paris när jag ser dina bilder.
  Jag har abstinens efter staden och avundas dig som bor där så mycket.

  Där kan man hitta mysiga barer i varenda hörn och man är mer spontan (känns det som), Stockholm är lite svårare och de där charmiga ställena är svårare att hitta.

  Hälsa staden.
  Annie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.