Inspiration,  Vardagslyx

Chasing the light

Igår kväll bestämde jag och Daniela oss för att cykla iväg en stund innan solnedgången för att ta lite fina foton. Hon ville främst ha bilder till sina kommande yoga-projekt, men även jag fick vara modell. Eftersom att jag inte gillar att ha för många bilder på mig själv på bloggen och i varje inlägg, så brukar jag ha som ”policy” att inte publicera två blogginlägg på raken med bilder på mig själv. Jag tröttnar i alla fall väldigt lätt på bloggar där 8 av tio bilder är selfies eller iscensatta foton på bloggaren tagna med självutlösaren. I detta fall gör jag ett undantag, för de foton som Daniela knäppte av var så himla fina.

Efter att ha jagat det perfekta ljuset och de mest inspirerande kulisserna, så gav vi upp och gick bort till Bar Italia för att köpa varsin glass. Jag tänkte ännu en gång på uttrycket ”YOLO” och valde en strut med två smaker. Jag kan varmt rekommendera melon och blåbär. Dessutom matchade glassen den pastellfärgade himlen. Vi satte oss på bryggan medan vi åt vår glass och vid tio cyklade vi hemåt. Det var en sådan där sommarkväll jag kommer påminna mig själv om en regnig januaridag när jag ännu en gång förbannar den långa vintern. Jag har verkligen njutit av livet denna sommaren.

Jag har så vackra vänner. Alla har verkligen sin egen naturliga skönhet.

Daniela är väldigt inne på olika stenar och kristallet. Jag är inte lika spirituell av mig, men de kan verkligen få en bild att se magisk ut.

Lite ansträngt leende kanske, men ljuset är så fint.

Daniela har ett Instagramkonto som du kan följa HÄR.

Partner in crime.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.