C'est la vie

Change of plans

Jag kan väl erkänna att det kanske inte var världens bästa idé att bestämma sig för att sälja på loppis dagen innan en tenta. Då har jag ändå kommit på – och genomfört – ganska många osmarta idéer i mina dar. Även om jag trodde att jag hade allt förberett redan så tillkommer det ju alltid en massa fix och trix som inte fanns med i planeringen sedan tidigare. Efter en kort överläggning så bestämde vi oss för att skjuta på loppisen ett par veckor så att vi båda känner att vi har tid och energi för det. Det finns ingen mening med att göra saker för att det känns som ett nödvändigt ont, och frågan är om någon av oss just nu har lust att tillbringa en hel dag med att agera försäljare och hantera skamlösa prutare. Det gäller som sagt att inse sina begränsningar. Tur att ens syster kan hjälpa en med det när det egna goda omdömet sviktar.

Så i stället för att stå på en loppis så tänker jag tillbringa min söndag med mina kursböcker och anteckningar. Jag känner mig så himla trött just nu och kämpar med att hålla motivationen och energin uppe när jag egentligen bara vill sova. Det känns lite som att jag skulle behöva nollställa hjärnan. Starta om maskineriet och rensa all cache. En kompis påvisade att jag kanske behöver vitamintillskott så jag ska börja med det igen för att se om det ger mig mer energi och motivation.

Jag avslutar detta inlägg med ett tips. Det är nämligen så att jag har upptäckt hudprodukten med stort H. Aloevera-gel. I brist på annat så smörjde jag en kväll in mig med en sådan som jag hade köpt på apoteket men liksom glömt bort. Jag gick och la mig med diverse blemmor, finnar och röda fläckar men vaknade på morgonen med alldeles jämn, len och fräsch hy. Efter att jag började använda den har jag fått betydligt bättre hy. Det bästa är att den kostar 39 kronor. Jag brukar ta den efter att jag solat också, både i ansiktet och på bröstet. Den fungerar riktigt bra på min känsliga och något torra hy. Bra tips va? You’re welcome!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.