C'est la vie

Champaaaagne

Ser ni champagneflskan i storlek XXXL? Det framgår inte av bilden kanske men den är på 1500 ml.. Den vann Christophe igår på jobbet när de tävlade om olika presenter (=mutor… *host*) de fått från klienter.

Min första tanke var: När fasen ska vi dricka den? När vi vill supa ihjäl oss? Tydligen är den värd ca 100 euro. Så min andra tanke var: Kan vi inte sälja den i stället på Ebay? För de pengarna hade jag kunnat köpa massor med kläder!

Visste ni förresten att mousserande vin bara får kallas för champagne om det kommer från champagnedistriktet (nu kommer någon kommentar från någon Frankrike-expert att jag har fel, I just know it..) kring Reims i Frankrike? Det är ungefär som Falukorv. Om den inte kommer från Falun får den inte heta Falukorv. Det kanske är lite smaklöst att jämföra champagne och korv, men för mig är faktiskt falukorv lyx.

Nu ska jag städa lite medans man fortfarande ser dammråttorna. Och medans jag har energi kvar.

0

0 kommentarer

  • Anna . P

    Åhh, vilken lyx & vinna en gigantisk flaska riktig champagne! Har ni bestämt vad ni ska göra med den än? Jag hoppas verkligen inte ni säljer den, även om jag förstår hur du tänker… 😊 Spara den till nån fest & njut av den i trevligt sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.