C'est la vie

Casual Saturday

 

 

Vilken trevlig lördagseftermiddag jag har haft då! Jag mötte upp med den här snyggingen och så gick vi en repa på stan. Bland annat hann vi stryka några personer på våra julklappslistor och diskutera viktiga ämnen över en god fika på Lilla Kafferosteriet. Jag kan tipsa om deras lussebullar, de är riktigt goda! Väldigt mysigt att spendera lite tid med en god vän och bara ta dagen lite som den kommer. Det behövdes efter den här veckan.

 

Ikväll ska jag – hör och häpna – på dejt. Spännande eller vad? Vi får se om jag måste be någon vän ringa och säga ”something bad happened”

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.