C'est la vie

I can’t deal with this right now

 

 

Jaha, så kom det den där magkatarren. Såhär lagom till jul. Just idag när jag är fruktansvärt trött och behöver kaffe. Dessutom känner jag mig allmänt less på det mesta nu på grund av människor i mitt liv som beter sig som om hela världen kretsade kring dem. Själviska och utan tanke på hur deras handlingar eller ord påverkar andra. 

 

Jag saknar syrran och värmen. Ljuset. Mina vänner i Paris. 

 

Mitt ljus i mörkret är alla fina personer i mitt liv. De där som visar omtanke och ger mig den energi jag behöver för att överleva vintern. Plus att i morgon kommer min fina Florence på besök. Det ska bli så mysigt för jag har inte träffat henne sen hon flyttade från Paris.

 

I morgon jobbar jag hemma och det ska bli så skönt med fem dagars paus från det här pendlandet. Jag behöver verkligen den här julledigheten för att hämta kraft och motivation.

 

 

0

0 kommentarer

 • teruko

  Önskar verkligen att du mår bättre snart igen. Det finns kanske för mycket stress i ditt liv, fysisk såväl som psykisk? Jag hoppas din helgledighet blir positiv och önskar dig en God Jul och ett bra 2015!

 • Susanne

  Det kommer bli bättre, jag önskar dig verkligen det! Dessa magkatarrer mâste vara sâ plâgsamma. Visst finns det energitjuvar, usch! Tur att du har fina vänner. Och glöm inte: You’ll always have Paris!. Ta hand om dig och GOD JUL! Kram Susanne

 • Frida

  Men åh, vad trist att höra 😟 Hoppas att du mår bättre och att du snart kan få unna dig en kopp kaffe igen! Jag får också ofta magkatarr och det som är min räddare är Digestive-kex och gurka. Kan låta konstigt, men hjälper 😊 Samt att sova med en extra kudde under huvudet så att det inte bränner så mkt i halsen. God jul och gott nytt!

 • Christine&Paris

  Tack Susanne för det, vad fint av dig att skriva så. Hoppas du hade en god jul och får en härlig start på det nya året! Kram Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.