Weekend

Brunch in, brunch out

 

 

Idag hade jag verkligen ork och energi för att träna. Jag är lite lat faktiskt och fusktränar ibland. Vilket jag insåg när jag tränade med en PT i höstas. Han körde hårt med mig medan jag jämrade mig och frågade om vi inte var klara snart. Helt plötsligt fick jag RIKTIG träningsvärk. Hoppsan, jag kanske inte hade tagit i på riktigt tidigare?! Idag körde jag 4,5 km kondition och sedan mage, rumpa, lår och bröst. Fast jag lovar att det inte ska bli en träningsblogg för de tycker jag själv är sjukt tråkiga, haha.

 

Såhär såg min frunch ut igår förresten. Jag har blivit en riktig fena på att steka amerikanske pannkakor. Idag blir det ingen egengjord brunch utan jag ska kila iväg och möta en kompis för brunch ute. Det ska bli riktigt trevligt!

 

Hoppas ni får en härlig söndag!

 

 

Translation:

I started my day with an hour of workout and now I’m off for brunch with a friend. Oh, and this was my brunch yesterday. I am getting really good at making pancakes!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.