Outfits

Cancelled: Please come back another time

 

 

Mina planer igår kväll blev inställda, men efter att ha varit smått irriterad över det i typ tio minuter så insåg jag att det nog var lika bra. Även om jag verkligen inte gillar sista minuten-inställningar, så kände jag mig inte superpeppad. Det är lite dumt att gå ut och slösa pengar när man inte är helt sugen på det. Så jag roade mig i stället med att prova kläder i garderoben. Det här söta ljusgröna linnet från Benetton köpte jag på rean och nu väntar jag bara på att det ska bli varmare så att jag kan ha det på mig. Dessutom så passar det ju faktiskt väldigt bra med de vida svarta byxorna från & Other Stories och mina gröna höga sandaler från André.

 

En annan positiv sak med att inte ha varit ute och blivit salongsberusad igår, är jag i stället är i form för att träna. Så nu ska jag cykla bort till gymmet och köra ett kort men intensivt pass.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.