Things I like

Brunch

 

 

Festen igår var lite seg i början men sedan blev det riktigt trevligt. Vinet tog aldrig slut vilket gav en mindre nykter effekt hos mig. Ja, jag kan ju erkänna att jag fick ta en alvedon när jag slog upp mina blå ögon strax innan 12 idag. Nu sitter vi och äter en brunch och tittar på Canal+Sport. Det var INTE jag som valde kanal och nu tvingas jag kolla på någon dokumentär om rugby-spelaren Jonny Wilkinson. Alla dessa kompromisser när man bor ihop…

 

Maten på bilderna är inte dagens brunch, tyvärr. Det var det jag åt i söndags när jag var och åt frukost på Hotel Renaissence vid Trocadero med Linda, Natalie och Emma. Helt okej måltid för 5 euro var måste jag säga.

 

Nu ska jag äta upp mina bagels och sedan gå ner till Place de Clichy och möta upp Precious. Vi ska på någon julmarknad nära Jardin du Luxembourg. Jag behöver nog en kaffe också!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Ana

    Hej! Ser super gott ut! Jag följer din blogg i ganska länge nu! Du inspirerar mig mycket med dina fina bilder 😊 Jag är en tjej som bor i Kroatien och började nyligen blogga…skulle vara jättetacksam om du kollade lite in den och kanske även säger vad du tycker… Tack så mycket! God jul 😊)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.