C'est la vie,  Paris,  Paris Tips

Brochant

Jag kör lite Paris igen och ett tips till dig som ska åka till denna vackra stad inom en snar framtid. Det här var mitt kvarter i nästan tre år och under den första tiden av dem bodde jag på den där gatan till vänster på första bilden. Alla bilder är fotade på eller omkring Avenue de Clichy/Brochant och även parken Square des Batignolles. Det är riktigt mysigt däromkring och dessutom trevligt att strosa runt på parallellgatorna rue des Moines, rue Brochant och rue Legendre (om du ska välja en så hade jag sagt rue des Moines). Där hittar du en massa mysiga små krogar, barer och butiker. Plus att det är ett relativt oupptäckt område så du får se det riktiga Paris, och inte det turistiga. En del av det är väldigt multikulturellt medan en annan del är lite mer trendig och hipster. Med andra ord får du lite av varje.

När jag vaknade i morse kände jag mig lite sådär snuvig och kittlig i näsan. Ni vet så som man kan känna precis innan en förkylning bryter ut. Jag hoppas att tillräckligt med sömn, vätska och bra mat ger mitt immunförsvar en extra boost. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Om en timme ska jag iväg och jobba, sen ikväll ska jag möta upp med Madde och gå på ett event. En ny butik öppnar i Malmö och jag har fått en inbjudan till deras öppningskväll. Bubbel och plockmat utlovas. Då kommer såklart jag!

 

0 kommentarer

  • christinestories

    Ja om du inte varit där ännu så är det på tiden tycker jag! Tack, näsan rinner hejvilt men förhoppningsvis går det snart över 😊 Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.