C'est la vie

Brist på det mesta


Det kanske är Paris-brist jag har?

Huvudvärken har smugit sig på hela eftermiddagen, jag hoppas verkligen det bara är lite trötthet för jag orkar inte få migrän nu. Jag tror jag skulle behöva få i mig mer järn faktiskt. Vad ska man äta då? Kött vet jag i alla fall att det är järn i. Och tomat, och persilja. Det får bli kött, persilja och tomat till middag då. Spännande kombination.

Jag tror jag har brist på det mesta. Framförallt tid. Finns det tillskott på Apoteket för det kanske? I dagens moderna samhälle borde man kunna köpa sig 48-timmarsdygn.

Nu håller jag på att tvätta, sen ska jag cykla bort till Sophia en sväng för att hämta bilderna från i lördags och några mysiga strumpor hon köpt till mig från sitt jobb. Twilfits ull/siden-strumpor är bäst!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.