Things I like

COS I’m so nice


Från COS.

Tomten, jag som (för det mesta) varit så snäll i år kan väl få den här fina klänningen under granen? Så lovar jag att (för det mesta) vara snäll nästa år med.

Fast helst skulle jag vilja ha den i födelsedagspresent. Tänk så fin den vore på julfest med vinröda strumpbyxor. Åh.

0 kommentarer

  • Mia

    Åh gud så fasligt snygg! COS är en sådan där affär där jag måste ha med mig syster eller väninna för att lyckas shoppa. Samma sak med Monki. Jag ser inte möjligheterna, hittar inte plaggen själv. Kan bläddra i tidningar, surfa bloggar och se tusen läckra outfits från de här affärerna och tänka att jag måste ta mig dit men väl där ser jag inget. Det kanske är sättet de hänger på eller stylingen, ja jag vet inte. Jag vet bara att de enda gånger jag fått med mig plagg hem från Monki är om syster och väninna är med och hjälper mig hitta i djungeln.

    Och nu har jag även dig. Parfait! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.