Breath in, breath out

 

Oj vilken helg. Jag är helt slut, och det är inte från sena kvällar och för mycket party. Jag och mina syskon har hjälpt mamma flytta hela helgen och det har verkligen varit en never-ending story. Hur kan en människa samla på sig så mycket skräp? ALLT ska tydligen sparas.

 

Fast låt oss fokusera på helgens höjdpunkter i stället:

 

 • Som en paus från kaoset igår och söndagslunch med en timmes helgskvaller tillsammans med goda vänner.
 • Att underbart snälla personer kom och ställde upp under helgen utan att tveka.
 • Överraskande nyheter från två personer jag älskar som utlovar en riktigt rolig vår.
 • Att mina söta brorsbarn kom förbi igår och ”hjälpte till”, hehe.
 • En liten resa i planeringsstadiet och roliga planer inför helgen. 
 • Fina nygamla saker som jag fick med mig från mamma. Kristallglas, en fin kjol, hylla och en massa plantor bland annat. Det var nästan som julafton! 
 • Att det jag oroat mig för de senaste månaderna verkar ordna upp sig.

 

Nu är det bara fokus på jobb fram tills i morgon kväll för vi måste bli klara med allting innan vår deadline som är på onsdag morgon. Jag är på väg till jobbet as we speak och kommer nog få sitta på kontoret till sent ikväll. Jag satte igång datorn igår för att jobba lite, men då kommer jag inte in på vår server. ”Password has expired” stod det. Why now?! Hoppas någon på IT-avdelningen är där tidigt så att de kan byta lösenord till mig.

 

Nästa helg ska jag inte göra någonting annat än roliga saker! Fy satan vad jag kommer förtjäna det.

 

0 reaktioner på ”Breath in, breath out”

 1. Fullt upp men ändå tid för de där fina små stunderna. Själv roar jag mig bäst jag kan som gräsänkling. Det ger i alla fall mer tid till att träffa vänner och göra sådana där saker som bara jag tycker om (ligga och läsa länge i sängen t.ex.) Men snart skall han väl vara hemma igen och då väntar en liten miniweekend i dina hoods 😉 Ha det gott och lycka till med jobbet!

 2. Christine&OtherSweetStories

  Ja just det! Jag åker bort den helgen, men är tillbaka på söndag morgon redan. När drar ni från Malmö den helgen?

 3. SV: Jag vet faktiskt inte hur planen för den helgen ser ut ännu. Men om vi stannar, vilket jag tror att vi gör så har vi inte bråttom hem. Hade varit jätteroligt om vi fick tillfälle att träffas! Jag hör av mig när jag vet mer exakt 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen