Things I like

Bra, bättre, bäst


Handdukskrok från IKEA.

När mitt badrum renoverades föreslog min pappa(jag var i Frankrike då så han fick medla vad som hände till mig) att min lilla walk-in skulle slås ut i förmån till ett störra badrum. Just då kändes det lite trist att bli av med det, men nu är jag så glad över att ha tagit det beslutet. Det är guld värt att ha en riktig dusch och ett större utrymme!

Och jo, de 6 veckorna av rent helvete med en lägenhet som såg ut som ett slagfält(plus helvete efteråt när jag var tvungen att tvätta ALLA lakan och handdukar pga byggdammet) var värda mitt nya fina badrum.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.