Travels

Bien Arrivée à Paris


Godaste mackorna på Kastrup hittar man på Joe & the juice. Bästa är Tunacado, Avokado och den med mozzarella och parma. Nu blev det avokado, med pesto, tomat och mozzarella. Mmm!


Passade att lämna Norden med ösregnet som smattrade mot rutan. Hejdå skitväder och kyla!


Men vackert var det uppe i luften


Landade och kände mig direkt hemma när jag hörde franska överallt. 19 grader klockan tio på kvällen är inte så illa. Sensommar var det här!
Tar alltid Air France flygbussar ”Les Cars” när jag flyger från/till Orly. På 45 minuter är man inne i Paris, de spelar mysig musik på bussen och så har de en bagagesnubbe som slänger in väskorna åt en.


Blå himmel idag!

Jag sitter här som en riktig snorunge. Ja förkyld har jag blivit. Såklart har min hypokondriker till pojkvän inbillat sig att jag smittat honom på mindre än 12 timmar. Jo visst. Haha.

Sov säkert inte mer än 4-5 timmar i natt, sammanlagt. Eftersom jag vaknade stup i kvarten. Ingen luft i rummet och med två rumskompisar vill man inte direkt sova med öppen dörr. C tog allt täcke dessutom, den jäkeln. Men vi är nog båda vana nu att sova ensamma. Fast herregud så underbart det var att ses igen. Att se hans leende när han kom mot mig och känna hans doft och den speciella smaken från hans läppar. Och sen somna med hans armar om mig, och vakna med att han kysste mig på axeln och inse att han faktiskt låg där brevid.

Det var ren och skär lycka.

Nu har jag ätit frukost. Det fanns inte mycket i kylen men jag får väl gå och handla senare i eftermiddag. Men innan dess ska jag träffa Linda för en kaffe på vårt stammisställe. Operatrappan. Som jag saknat mina vänner här!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.