Paris

Sensommar i stora franska huvudstaden

Linda och jag köpte varsin skitgod cookie och jag försökte piggna till med kaffe, sen satte vi oss i solen i en liten park vid hennes jobb och snackade. Det är så skönt att gå ute i bara en tunn tröja utan att frysa. Jag hade poncho över men fick ta av den på vägen hem för det blev för varmt. Hade jag inte varit sjuk så hade jag gått runt och bara njutit hela eftermiddagen. Promenerat i Parc Monceau och satt mig och läst på en bänk i solen. Här är nog runt 23 grader nu. Jag älskar Paris denna tiden på året. Det är mild och skönt men de höstiga färgerna börjar ta över staden. Bilderna är från olika ställen runt Havre Caumartin.

När hon gått tillbaka till kontoret promenerade längs boulevard Haussmann bort till Misomesnil där C jobbar för att hämta nyckeln(hade glömt den i dörren, smartass. Tur han var hemma på lunch när jag gick hemifrån!). Nu är jag hemma igen och ska vila så jag blir frisk. Ikväll blir jag hemma för att orka iväg på middag i morgon.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.