C'est la vie

Livets ironi

Det var ju typiskt att jag bokade om min resa för att få mer tid med pojkvän och vänner. I stället spenderar jag de första dagarna i Paris med att vara sjuk och sitta hemma. Idag ska det dessutom bli 24 grader och så ligger jag här och snorar. Livets ironi. Men ikväll ska vi på middag hos Linda och Thomas så jag SKA bli frisk. Bannemej!

De franska apoteken är dock ganska bra för man slipper gå till läkaren för att få medicin som hjälper. Actifed Rhume är skitbra när man är täppt och har lite feber. Än så länge har jag varken hosta eller ont i halsen.

*peppar peppar*

Jag roar mig med att spela Wordfeud just nu. Jag håller just nu på att vinna över min kompis Mia, hehe.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.