C'est la vie

Bestulen

Det blev verkligen ingen rolig start på den här semesterveckan. Syrran och jag gick in till centrum och efter 20 minuter hade min dag förstörts. Inne på Mango stod jag och tittade på någonting och kände hur någon stod bakom mig och hur min väska vibrerade. Jag trodde mobilen ringde först och kände på den. Sen slutade det och jag vände mig om igen. Då står hon och tränger sig fram och jag tror att hon vill komma åt kläderna. Sen gick det snabbt. Jag minns inte vad jag tänkte men jag tittade i väskan och plånboken var borta. Jag gick fram till tjejen och sa ”did you take something from my bag?”. Hon var så villig att visa mig hennes väska (bara det var misstänksamt) men då hade hon ju såklart redan gett plånboken till sin kompanjon. Varför hade jag väskan bakom mig? JAG ÄR SÅ DUM! Och arg!

De hittade plånboken slängd sen men mina 70 euro var borta. Expediterna var så gulliga och hjälpsamma, jag kunde inte hålla tårarna borta och började gråta. Men det var ju inget de kunde göra. Tjejen smet ut och mina pengar var nog 100 meter bort från butiken redan.

Men alltså, andra dagen? Jag är så ledsen. Och arg på mig själv att jag inte tog tag i väskan när jag kände något. Att jag inte tänkte att det kanske var en ficktjuv. Jag hoppas att hon snodde dem till sin sjuka mamma. Annars hoppas jag att hon ramlar och bryter benet… Hon såg ut som vilken tjej som helst i min egen ålder. Skaffa ett jobb liksom! Synd att man verkligen ALDRIG kan lita på folk.

Så mycket för shopping och middag ute denna veckan.

0 kommentarer

 • Karin

  Gud vad trakigt! Men det ar faktiskt en sak jag hort om Barcelona, att JATTEMANGA blir bestulna dar. Har en massa vanner som blivit det! det galler att ha stenkoll pa behorigheterna!

 • Ellinor

  Fy vad surt! Det är så lätt att vara efterklok men just i stunden är det ingenting man kan göra. Det är tillfället som gör tjuven eller hur är det man säger? Det kommer dock alltid tillbaka…karma!

  Hoppas att du kan få några fina dagar tillsammans med din syster trots allt.

  Kram

 • Renée

  Nej men usch vad tråkigt! Men tänk, nu kommer du att vara überuppmärksam (trist att man ens måste vara det) och du kommer därför att undvika att bli bestulen igen, på kanske något ännu mer värdefullt…

 • Christine

  Renée: Jo det kunde ju varit värre. Men just nu lever jag på sparpengar och tills första csn trillar in i augusti lever jag efter en budget. Nu var det många middagar och nöjen som försvann upp i rök. Men jag får skylla mig själv, jag hade inte tillräcklig koll :/

 • Sandra

  Nej va synd!!!! Man blir så arg när sånt händer. Det är liksom inte bara förlusten av pengarna det är ju även inkräktandet på ens person som är irriterande. Hoppas du kan få en rolig semester ändå 😊

 • Renée

  Ja det är verkligen trist. Jag lever också på en uträknad budget. Det hade varit surt om de pengarna bara försvunnit! Särskilt som man kanske sparat in på andra saker. Hoppas verkligen ni får en härlig semester ändå!

 • Emma says style, love & rock and roll.

  Så jäkla surt. Jag hade hört massor om ficktjuvarna innan jag åkte så jag stoppade alla pengar i behån på hela resan. Ibland lite pinsamt när jag skulle betala, haha. Men jag blev iaf inte av med pengarna. Så ner med resterande pengar i behån miss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.