Travels

Buenas noches


Bilder från igår.

Ficktjuven förstörde min andra dag i Barcelona ganska mycket, det är svårt att bara skaka av sig en sådan grej. Särskilt när det handlade om pengar jag verkligen behövde. Det var 1/4 av min augusti-hyra! De pengarna hade suttit fint denna veckan för mat, kanske till och med en eller två fina restaurangbesök. Men nu får vi i stället snåla och äta billiga luncher och middagar hemma.

Efter lite pannkakor till lunch så gick vi till stranden. Dock helt utan värdesaker(förutom pengar till glass, min tröst), så det blev inga bilder. Senare i veckan ska jag dock ta med den. Det är riktigt fint i hamnen och i de mysiga gränderna.

Nu ska jag sova för jag har haft en ihållande huvudvärk hela dagen, inte ens Ipren har hjälpt. Dock känner jag mig bättre nu efter stölden. Jag har slutat vara arg på mig själv och gräma mig över vad jag borde gjort och insett, och försöker tänka på de positiva sakerna i stället. Som att jag åtminstone inte är ensam och att det finns de som råkat mycket värre ut.

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Usch va tråkigt o bli bestulen. Vilka idioter det finns!!! När jag var i barcelona hade jag magväska hahaha, fult, men en modernare variant. Men var så himla rädd att bli bestulen så det fick vara värt fulheten 😊. Annars kan man väl stoppa typ kontanter o sedlar i fickan kanske? Lite svårare med kameran bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.