Vardagslyx

Bedtime Stories

 

Jag fick ett par supersköna pyjamasbyxor av Stina i julklapp och de drog jag på mig igår innan jag kröp ner i sängen som jag bäddat med nya fina lakan. Det måste vara en av de bästa känslorna att krypa ner i en renbäddad säng efter ett träningspass och i nytvättat hår och rena kläder. Lakanen köpte jag på Hemtex rea och jag hade tur att de även reade ut extra örngott så att jag fick två. Jag passar på att köpa sådant när det är nedsatt för de bästa påslakanen är alltid så dyra. Just Percale och Satin går oftast på mellan 500-700 kronor.

 

Idag började jag min dag med att äta frukost i sängen (inget ovanligt egentligen) och titta på Skönheten och Odjuret. Har suttit här och sjungit med såklart, hehe. Kan man låta bli att sjunga med till de gamla Disney-filmerna? Jag kan i alla fall inte det. Jag vet inte om det är sorgligt eller imponerande att jag kan hälften av replikerna och alla sånger utantill. Eftersom att jag fortfarande har en DVD-spelare (som passar ihop med min nittiotals tjock-TV) som fungerar fint trots sina 10 år på nacken, så köper jag gärna filmer ibland som man inte kan hitta på Netflix eller Viaplay. Det fungerar ju att streama men med min TV kan jag inte direkt koppla datorn till den, haha.

 

Nej, om jag skulle ta och göra någonting av den här fredagen kanske. Solen skiner och det är fortfarande massor med snö ute. Jag ska klä på mig, diska och och sedan gå ut en sväng. Min mamma har flyttat till sin nya lägenhet så jag ska förbi där och se hur den ser ut.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *