Okategoriserade,  THROWBACK

Mitt 2015

 
Hände något/gjorde du något i år som aldrig hänt förut?
Jag blev sjukskriven under en längre tid. 

Höll du dina nyårslöften?
Nej inte direkt. Jag tror inte ens att jag gav några. Men däremot är jag stolt över att ha lyckats spara ihop en ganska stor buffert på mitt sparkonto. Det var mitt mål när jag började jobba förra hösten att lägga undan en stor summa varje månad. Tyvärr har jag varit slösaktig samtidigt så det hade säkert kunnat vara dubbelt så mycket.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men däremot gravida.

Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack och lov.

Många sådana här vackra stunder ovanför molnen.

Vilka länder besökte du?
Danmark (duh), Norge, Litauen, Frankrike, Italien, England, Finland. Plus att jag var i Stockholm tre gånger.

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016?
Att få känna mig kär och galen. Eller okej, kanske bara kär. Fast jag börjar ge upp det där. Jag läste att ju äldre man blir, desto svårare är det att hitta sin true love. So I’m screwed, haha.

Paris <3

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?
13 november.

Vad var din största framgång 2015?
Att jag inte la ner träningen. Att jag vågade ta tag i min depression.

Största misstaget?
Att jag väntade så länge med att söka hjälp.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag skadar mig hela tiden för jag är så himla klumpig, haha. Fast inget allvarligt. Har däremot varit sjuk.

 
 
Bästa köpen?
Min kamera, mina grå utsvängda jeans, klockan från Marc Jacobs, det röda läppstiftet från Dior, en DVD-konsert med Fleetwood Mac, resan till Italien. Oj vad ytligt det lät. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, kläder (detta året ska jag INTE spontanshoppa utan faktiskt tänka efter innan), restaurangbesök… Och såklart mitt tågkort över bron. 1900:- x 12 = 22 800 KRONOR!! Jesus christ superstar. Tur att att jag får tillbaka lite på skatten.

 

Jag och Linda någon gång omkring tre på morgonen efter min 30-årsfest, haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Att min syster flyttade till Malmö. Att jag har helt fantastiska människor omkring mig. Att jag alltid är starkare än jag tror. Att Linda kom ner från Stockholm för att komma på min (väldigt) försenade 30-årsfest tyckte jag också var väldigt fint.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015?
Hello med Adele, 7 Years med Lukas Graham, Let it all go med Birdie/RHODES, Elastic Heart med Sia, Monster med Mumford & Sons (egentligen hela deras senaste album), Vintersaga med Amanda Bergman, Avenir med Louane, At Home med Chystal Fighters, allt med Andrew Belle, Ta mig tillbaka med Darin, Everglow med Coldplay…. m.fl.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Av förklarliga skäl var jag ledsnare. Men samtidigt hade jag en väldigt jobbig vår året innan med uppbrottet från C. Jag var nog mer ledsen då, men har mått sämre psykiskt i år.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit snällare mot mig själv och lyssnat mer på min kropp.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Alla de där självdestruktiva mönster som ledde till dumma och ogenomtänkta beslut.

 

Min syster och jag gjorde en liten photo session på julafton. Haha, kolla in Henrys minion som julstjärna!

Hur tillbringade du julen 2015?
Tillsammans med familjen i Malmö och Landskrona.

Blev du kär i år?
Nej. Kanske hade en “crush” men inget bestående, haha.

Favoritprogram på TV?
Jag tittar så sällan på TV, men gillade Hellenius Hörna och Solsidan.

Bästa boken du läst i år?
Har inte läst så många. Den senaste som jag gillade var Sex, Droger & en DJ av Isabel Adrian.

Största musikaliska upptäckten?
Att jag faktiskt gillar Mumford & Sons, och så Andrew Belle. Plus att jag kunde beställa en helt LEGENDARISK DVD-konsert med Fleetwood Mac från CDON. Den är så himla bra. Om du gillar dem så rekommenderar jag den verkligen.

Något du önskade dig och fick?
Kärlek från vänner och familj. Och en elektrisk tandborste, haha.

En av några få riktigt varma sommardagar när min tyska kompis Solveig kom på besök i juni. Jag var så himla glad över att se henne!

Något du önskade dig men inte fick?
En lång och varm sommar.

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Se ovan. Plus lite längre semester kanske. Det hade varit mysigt att få bli kär också, men man kan ju inte få allt här i livet.

Världens godast sushi på Miss Kõ i Paris i april.

Vad fick dig att må bra?
Resor, roliga stunder med vänner, Solveig som kom på besök, all omtanke från alla håll och kanter, mina kollegor, all god mat jag ätit, myskvällar under täcket framför en film, solens strålar.

Vad minns du tydligast ur nyhetsflödet det här året?
Alla vänner som uppdaterade att de var i säkerhet efter attackerna i Paris den 13 november. Sämsta födelsedagspresenten någonsin. Plus såklart flyktingkrisen.

Sarah, I hope it’s ok that I post this photo of us? 😉
De bästa nya människorna du träffade?
Jag träffade flera nya människor, och alla är bra på olika sätt. “Singelgänget” som jag umgått mycket med under sommaren och hösten, mina nya franska vänner som gör att jag saknar Paris lite mindre, nya kollegor som får mig att skratta på jobbet, gulliga människor som jag har lärt känna under mina resor. Som Sarah här ovan, en trevlig tjej från Kanada som även hon var på Naomis bröllop i juli. Alla har tillfört någonting positivt till mitt liv.
Sista punkten var egentligen att lista sina nyårslöften för 2016, men jag håller på att knåpa ihop ett helt inlägg om det. Det är inga löften dock, utan mål.
Detta tog sin lilla tid att skriva och jag har förinställt det eftersom jag ikväll är hemma hos min kompis Julia i Lund. Hon bjuder på älg till middag som importerats från Norrbotten, hehe. Spännande!
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *