Copenhagen

An afternoon in Copenhagen

 

Jag hade ett ärende inne i Köpenhamn igår så jag åkte över med tåget på eftermiddagen. Det var ruggigt och kallt så efteråt passade jag även på att ta en kaffe på Café Norden, och värmde mig bland annat inne på Illum på väg till metron på Kongens Nytorv. Jag hittade den här hatten på rea inne på Magasin du Nord men köpte den aldrig. Vad tycker ni, yey eller ney? Jag tänker att det blir svårburet med den där randen i olika färger, fast å andra sidan är det den som gör den speciell. Jag ska suga på karamellen lite. Den skulle ju faktiskt passa bra att ta med till Paris om några veckor.

 

Nu ska jag skynda mig iväg till gymmet. Jag ska gå på bodybalance med Fanny och efteråt ska jag följa med hem till henne på middag. Längtar efter att gosa med deras nya kattungar. Och krama Fanny såklart för nu har vi inte setts på typ en månad. Så himla mysigt.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *