Beauty

angora cardi

 

Visst blir vardagen lite roligare med fina naglar? Det är ju lite det som jag strävar efter just nu. Att få vardagen att kännas lite roligare, mer motiverande och feelgood (i brist på ett mindre klyshigt och irriterande käckt ordval). Morötter för att pusha mig själv till en mer positiv inställning till livet. 

 

För en (jag) som väldigt sällan målar sina naglar så känns det liksom lite speciellt när de är täckta av en ny färg. När Åhléns hade utförsäljning på deras varuhus vid Triangeln så passade jag på att köpa ett nytt nagellack från Essie. Jag hakade på denna hype väldigt sent, som med allt annat. När ALLA ska ha någonting så blir jag så trött på trenden så jag liksom bojkottar den helt. Sedan köpte jag mitt första Essie-lack när jag bodde i Paris och plötsligt förstod jag. Hypen var fullständigt berättigad. De är SÅ bra. Senaste tillskottet heter angora cardi och är lite bourgogne i färgen, men mest åt det lila. Jag målar alltid två lager och då sitter det i minst tre dagar. Med överlack i nästan en vecka.

 

På tal om vardagslyx. Nu ska jag ta en varm dusch och sedan äta lite kvällsmat i sängen framför en film. Eller Grey’s Anatomy. Är det någon annan än jag som har svårt för att äta samtidigt som man kollar på den serien? Alla operationer får det liksom att vändas i magen. Uäck! Ja, jag är ganska äckelmagad, haha.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.