C'est la vie

Bättre

Idag känns allting mycket bättre. Trots det grå vädret och några minustimmar på sovkontot är jag både piggare och gladare. Jag känner inte någon ångest heller. Även om det bara kommer med långa mellanrum och varar en dag så är det jobbigt att ha ångest på grund av minnena den väcker. Fast samtidigt är det någonting jag måste försöka acceptera och leva med. Jag får helt enkelt påminna mig själv om den där styrkan jag har som hjälpte mig ta mig genom en av mitt livs svåraste perioder. En dags ångest är egentligen ingenting jämfört med månader av depression.

Jag hade i alla fall en riktigt mysig kväll igår. Efter träningen tog jag en dusch på gymmet och bastade en stund. När jag kom hem tittade min kompis förbi och jag fixade den här snajsiga middagen åt oss. Tortellini med körsbärstomater, buffalomozzarella, parmaskinka, ruccola och riven parmesan på toppen. Enkelt men gott!

Efter det började vi kolla på Sex Education och garvade sedan åt Percy Tårar. Den humorn var så klockren på 90-talet men hade klassats som väldigt politiskt inkorrekt idag. Nu ska jag kila upp till personalrummet och dricka lite kaffe.

0 kommentarer

  • Tina

    Skönt att höra att det känns bättre. Tusen tack för dina varma ord i förra inlägget. De bär jag med mig och nu känns det bättre även för mig 😊. Ditt recept på tortellini lät så gott, det ska jag absolut testa. Ha nu en riktigt fin dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.