C'est la vie

Bad Sunday, Cheap Monday

Min söndag tog inte direkt priset som månadens roligaste. Förutom att jag tillbringade dagen med att tvätta och städa, vilket lämnade utrymme till knappt 20 minuter ute i solen, så upptäckte jag under eftermiddagen att min cykel inte stod på sin plats. Först tänkte jag att jag kanske hade glömt den någonstans (det har hänt att jag gått hem från mataffären och nästa dag insett att jag ju faktiskt cyklade dit – sådant där som händer när man varit utbränd och är i en stressig period…), men vet att jag inte har tagit ut den sedan i torsdags kväll när jag cyklade hem från gymmet. Så någon obehörig har alltså gått in på gården och snott den. Ursäkta språket, men fy fan vad arg jag blir. Jag hoppas att den som tog cykeln får smaka på riktigt BAD KARMA. Jag som tänkte byta ut bussen mot att cykla till jobbet nu lagom till vårvärmens återtåg, och verkligen inte har råd att köpa en ny cykel. Dessutom var min fina vita Crescent så himla fin 💔

Idag är det som bekant måndag och förhoppningsvis blir det inte en typisk sådan. Jag jobbar fram till klockan ett och efter det ska jag träffa min kurskompis som jag ska redovisa arbetet med ikväll. Jag känner mig inte direkt på topp prestationsmässigt just nu men jag får göra mitt bästa och så får det räcka. Idag är jag klädd ungefär som på bilden, fast med svarta jeans i stället för tights och converse i stället för sandaler.

Hoppas att du får en riktigt bra måndag kära vän.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.