Next trip booked…

En tröst mitt i cykelstöld och en utmattad hjärna är att jag nyligen bokade en ny resa utomlands. Mamma fyller 70 år i juni och det enda hon har pratat om de senaste två åren är att få åka på en resa med sina barn. Så efter midsommar tar jag och syrran med henne till Barcelona. Fem dagar kändes lagom med tanke på att det trots allt inte alltid är helt bekymmerslöst att resa med sina föräldrar. Vi kan ha väldigt kul ihop men också bråka så att dammet yr. Det är lite Wahlgrens Värld över det hela.

Hursomhelst ser jag faktiskt fram emot den här resan en himla massa. Sist vi tre var på en resa ihop var 2004 efter min student när vi reste runt i Frankrike under två veckor. Det blir som sagt min andra resa till Spanien det här året, men mamma vill verkligen åka till Barcelona och det känns faktiskt som en ganska bra stad att åka till med sin syster och mor. Den har lite av varje.

Förresten så var jag i Barcelona sommaren 2011, så alltså för 7 år sedan. Då åkte jag dit för att hälsa på syrran som bodde där under tre månader. Jag skrev ett throwback-inlägg om den resan för två år sedan som du kan läsa HÄR.

Har du varit i Barcelona? Tips tas tacksamt emot!

//My dear mother turns 70 this year and to celebrate that my sister and I are bringing her to Barcelona. Her birthday is in the beginning of June but my sister is taking her bachelors degree on Midsummer’s Eve (in Sweden that would be a strange day to graduate because it’s a national holiday, but she studies in Copenhagen). I am really looking forward to this trip since the three of us haven’t been on a trip together since the summer 2004 when we traveled through France. That was when I had just finished high school – time flies!

I was in Barcelona 7 years ago. You can read a blog post about that HERE.

0 reaktioner på ”Next trip booked…”

  1. Så mysigt att resa tillsammans! På gott och ont givetvis, men precis som du skriver så känns Barcelona som en tacksam stad – en massa roligt att se och göra för alla! Underbart att ha detta att se fram emot 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen