Reality check

Jag hade sådan beslutsångest över vad jag skulle göra av min söndag. Det finns så många saker jag borde göra och sedan det där jag skulle vilja göra. Solen skiner och mina fönster är täckta av två lager plast så egentligen kan man fråga sig vad jag gör här inne i lägenheten. Samtidigt har jag varit iväg hela veckan på olika upptåg så det finns en lång lista över sådant jag skjutit upp lite för länge. Som att tvätta. När det inte finns några rena handdukar att torka händerna på och tvättkorgen svämmar över med smutsiga kläder så går det inte att köra på den där YOLO-ursäkten längre. För jag är inte den som tackar nej till roligheter för att hålla fast vid en tvättstugetid. Vilket jag nu får sota för med sex högar tvätt som ligger sorterade på klinkergolvet. Sedan kan man ju fråga sig exakt hur normalt det är att ta med sig kameran ner till tvättstugan och knäppa av ett artsy foto på en tvättmaskin. Ibland känns det som att jag fullkomligt tappat det med bloggandet, men ni får inte tro att jag bara dricker champagne och åker på resor.

Jag har precis ätit en sen lunch bestående av spagetti, färdig tomatsås från Barilla (adlink! – nä jag skojar) och Grana Padana-ost för att jag inte hade råd med parmesanost. Nu ska jag fortsätta med allt fix här hemma. Jag passar på att rensa när jag ändå är i gång, samt bära upp vinterkläderna till förrådet, deklarera och vårstäda hemmet.

//Dealing with laundry, cleaning and and other ”fun” stuff today. I can’t be all fun and games with champagne and traveling. Real life looks a bit different so I’m taking a break from this week’s YOLO spirit.

0 reaktioner på ”Reality check”

  1. Tvätta är nog min absolut tråkigaste hushållssyssla. Eller hur? Men njuuutet när det är klart, haha. 10kg lättare! Krav i framtida lgh: tvättmaskin! Hoppas du haft en bra helg fina <3

  2. Åh men jag älskar sden där känslan av fräschhet som uppstår efter att tvättandet är klart. Men ja allts som måste göras är rätt tritst om man inte känner att man är på humör just då. Hoppas måndagen blir bättre i alla fall. 😃 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen