C'est la vie

Back to reality

Jag kom hem igår kväll efter en relativt smidig flygresa mellan Barcelona och Köpenhamn. Det kändes lite vemodigt att åka hem om jag ska vara ärlig. En del av mig önskade att vi hade bokat fler dagar i den här underbara spanska staden. Lyckligtvis bjuder södra Sverige på fortsatt sommarväder, och byggställningen ut mot gatan är borta, så den sedvanliga post-semester-depressionen är förvånansvärt mild. Det hjälper sannerligen att inte längre bo i ett inplastat fängelse. Jag ska dock hålla mig från att ropa hej innan jag är över bäcken för det kan slå till efter några dagar när jag inser att jag faktiskt är tillbaka i den bittra verkligheten. Som att jag har en självrisk att betala för min nya toalett och ett ton smutstvätt att ta hand om.

Idag har jag kört på en lugn återhämtningsdag vilket varit välbehövligt. Varje dag i Barcelona gick vi ungefär en mil och både mat- och sovrutinerna anpassades ganska snabbt till spansk kultur. Det vill säga; sena middagar, alkohol nästan varje dag (inte i särskilt stora mängder, men ändå) och sena kvällar. Jag sov länge idag men jag tror också att det är kroppen som behövde komma i fas igen. Efter frukosten tittade jag på filmen The Big Sick (på viaplay – rekommenderas!) medan jag målade tånaglarna. Förutom det har jag kollat på YouTube-klipp, redigerat lite bilder från resan och ätit en sen lunch. Nu tänkte jag gå ut en promenad för jag behöver handla smör och någonting till middag, samt kanske även få lite frisk luft i lungorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.