C'est la vie

Av en slump

Av en slump på väg till skolan i förmiddags, så stötte jag på Iryna. Bara för att jag bestämde mig för att ta en annan metro-linje, och bara för att Janis ringde när jag försökte hitta rätt gata till Victor Hugo och då stannade upp för att prata i mobilen, och bara för att jag bytte sida av vägen och gick över på vänster sidan. Är det inte knäppt hur slumpen kan avgöra möten och händelser?
Vi typ sprang mot varandra och gav varandra en bamsekram, haha! Jag var så glad över att se henne så jag stod och pratade för länge och sen nästan kom för sent till franskalektionen. 🙂

Har pratat med Natalie nyss. Vi försöker hitta olika lösningar för lägenhet och annat. Tack vare att jag kan ha kvar mitt extrajobb så finns det nog en lägenhet vi kan hyra tillsammans. Det blir kanske bara för några månader men den ligger riktigt bra till och vi får tid att hitta något större ihop eller två egna lägenheter under tiden.
Det negativa? 6 trappor utan hiss och sen är den ganska dyr för de 35 kvm(min i Sverige är på 36 kvm och kostar nästan 7000 kr mindre…) vi får. Men sen är det också Paris och om det är något som är dyrt här så är det boende.

Nej nu måste jag och hämta lilla S i skolan! Sen ska jag handla mat på vägen hem och bara slappa hela kvällen. I morgon blir en jobbig dag har jag en känsla av. Skola, jobb, jobb… och väldigt små marginaler.

0 kommentarer

 • lameilleuse

  Härligt att läsa hur du kämpar på borta i hundbajsets mecka (du kommer väl ihåg att sänka blicken när du är ute på stan?).
  Helt sjukt hur bopriserna gått upp på bara 10 år! När jag lämnade Paris 1998 hyrde jag en etta i Saint- Germain-des-Près för ca 1500 francs i månaden, men då hade jag bostadsbidrag förstås – det kan du säkert också få, har du kollat upp det?

 • Maja: STYLE & LIFE by LEIA

  tror och hoppas att det bara är en ordentlig förkylning vi har åkt på:(

  Hihi….det är skoj när världen är så liten….eller ja…ibland är det mindre skoj men när man springer in i vänner är det iaf roligt.

  Du…i min länklista kan du hitta en som heter Paris-Lisa…hon och hennes kille har en lgh i paris som dom vill hyra ut…vet inte om den redan är upptagen eller så men det kan ju vara värt att kolla upp….

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.