Autumn colours

Det är så vackert ute nu med alla färger i gula, orangea och röda nyanser. Bilderna ovan är från i lördags som började med brunch hemma hos Daniela och David, och sedan följdes upp av en promenad in till stan genom kyrkogårdarna som ligger mellan Värnhem och St Knut. Jag älskar verkligen att promenera där. Deras kompis Santiago, som också var med, är från Colombia men har bott i USA sedan han var tonåring, och för honom var det väldigt märkligt att strosa runt en lördag på en kyrkogård. Han har bott ungefär 1,5 månad i Sverige och blev förvånad över att folk joggar där eller går runt med barnvagn. På många ställen i världen är det verkligen inte en plats där man vistas annat än vid begravning eller för att besöka en grav.

Tröttheten är fortfarande ganska påtaglig idag och jag undrar om det är så att min kropp försöker bekämpa en infektion av något slag. Just nu känner jag att det vore betydligt bättre att bli sjuk nu än nästa vecka för jag vill verkligen inte att min Paris-resa äventyras. Så, bring it on, säger jag bara.

0 reaktioner på ”Autumn colours”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen