C'est la vie,  Weekend

Att tycka lite synd om sig själv

Jag hade hellre legat i en solsäng på Phu Quoc just nu…

Kan vi alla komma överens om att det är sjukt tråkigt att vara sjuk (hehe, pun intended)? Jag börjat till och med tröttna på Netflix. Då är det relativt illa. Dessutom förstår jag inte riktigt vad det är för sjukdom jag har för det är en konstig mix av både det ena och det andra. Jag är inte snuvig men jag har ont i bihålorna. Dessutom har jag ont i halsen och har hosta, men däremot ingen feber. Är så himla trött och orkeslös. Idag har jag mest tyckt synd om mig själv. Känt mig rastlös, miserabel, bitter och lite oälskad för att ingen svarar i telefonen när jag ringer. De är väl ute och har roligt. Äsch! Till slut fick jag tag på mamma som ändå hade ett ärende till mataffären och lovade att komma förbi med yogurt. Med sig hade hon också någon suspekt soppa som mest fick min överproducerade magsyra att tränga upp i halsen och gjorde åldersrynkan (en tröst är ju i alla fall att jag bara har en sådan) mellan ögonbrynen ganska talande för hur jag kände inför att äta det som ligger i burken.

”Jag kokade hönsbuljong igår. Det ligger lite skinnslamsor där också men jag lovar att det är jättegott!”. Eh. Ja visst mamma. Tack… *ställer den längst in i kylskåpet*

Jag kände mig lite mer älskad (en mammas kärlek är ovillkorlig så det gills inte) när en kompis föreslog att ses på måndag. Problemet är bara att jag missade träffen med mina övriga kurskamrater idag där vi skulle jobba på grupparbetet som ska redovisas på måndag kväll, och jag ligger efter med min del så även om jag mår bra i morgon så lär jag inleda nästa vecka med att stressplugga. När blir det kul att vara vuxen? 

Nu ska jag överge Netflix för Viaplay och se på Bring it on medan jag äter min frukost till middag = brinner. På tal om att vara vuxen ni vet (utöver det där att mamma kom förbi med mat)…

Hur är din helg? Njutbar och rolig? Eller kanske ungefär lika miserabel som min?

Feeling like a million box at the moment. Notera även den fräscha fläcken på ärmen som troligtvis är matrester.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.