C'est la vie

Årtiondets uppfinning

Halloj! Min dag blev ganska bra till slut. Trots att jag sov för länge. Jag drog faktiskt ut och sprang en runda strax efter att jag postat inlägget i förmiddags. Inga 5 km direkt men det är ju bättre än ingenting. Eller hur?

Sen drog jag och mötte Anna för en kaffe. Det var väldigt trevligt må jag säga. Vi tog även en liten shoppingrunda efteråt, och lyckades fastna på Galeries LaFayette’s accessoar-avdelning. Köpte nästan en mössa, men ännu kan jag inte hitta den där PERFEKTA mössan. Att det ska vara så himla svårt? Det blev iafl några fler julklappar.

Ikväll har jag snackat på Skype, läst bloggar, försökt hitta senaste Gossip Girl-avsnittet utan resultat och bara slappat. Nu sitter jag och lyssnar på AdeleSpotify(är inte det årtiondets bästa uppfinning?) och känner mig ganska tillfreds med tillvaron. Fick dessutom ett sms av Anna med frågan om jag kunde jobba 9.15-18.30 istället för 8.45-18.00. Hell yeah. Lär ju inte kunna somna tidigt ikväll med tanke på att jag sov till halv tolv idag. 😛

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.