C'est la vie

April april

Kanske inte världens mest bloggvänliga bild, men såhär såg min middag ut igår. Syrran kom över och så lagade vi till någon slags asiatisk sallad med lax. Det blev faktiskt riktigt gott. Eftersom att hon dessutom gjorde sallad till ett helt kompani hade vi tillräckligt över till lunchlåda åt oss båda.

Nu är det alltså måndag igen, och ny månad. Hej hej april. Undrar om någon kommer försöka lura mig idag? Bring it on säger jag bara. De lär lyckas med tanke hur trög jag känner mig i skallen idag. Jag vaknade fyra i morse och kunde inte somna om på säkert en timme. Den här gången var det inte idiotgrannen utan elementet som pyste och sen kunde jag inte koncentrera mig på någonting annat. Trött är en underdrift idag. Med andra ord så är jag ett lätt byte.

Förresten, borde jag publicera en ”Weekly Plans” för att på något vis hänga med i Influencer-världen?

Okej låt oss se.

Måndag: Överleva dagen utan att bli påkörd av en cykel (det har gått sådär hittills). Jobba ska jag också göra. Sen ha ett möte med en snubbe om hur gården ska fixas till. Detta hör till nackdelarna med att vara ordförande i bostadsrättsföreningen. Just det, jag måste tvätta också. Kul att vara vuxen.
Tisdag: Jobba dårå. Sedan fixa frillan som inte klippts så jämnt. Efter det äta, se en serie och sova. That’s about it.
Onsdag: Jobba igen. Fixa nytt pass så att jag kan lämna landet utan att tas för en papperslös flykting. Min legitimation gick nämligen ut för ett halvår sedan. Säg inte till någon att jag använt det sedan dess. Efter det ska jag träna. Sådär ja, nu kan jag inte backa ur för det finns dokumenterat i mina weekly plaaans.
Torsdag: Ett himla tjat om detta men åter igen jobba. Eller låtsas jobba. Jag dricker ju mest bara kaffe på torsdagar. Hähä. Note to self: bli rik eller gifta mig rik.
Fredag: Jobba:ish. Sen vet ej.
Lördag: Vet ej.
Söndag: Vet ej.

En ovanligt busy vecka ska jag avslöja. Det brukar vara ”vet ej” alla dagar i veckan. Särskilt med jobbet. Jag går mest runt i en förvirrad dimma från måndag till fredag. Håll till godo med denna veckoplanlista. Det är första och sista i sitt slag på denna blogg. Är det bara jag som tycker att det är skittråkigt att läsa andras veckoplanering? Får dessutom stressutslag när jag läser om hur överplanerade allas veckor är. Helt ärligt skrollar jag förbi dem så jag dömer ingen som gör samma med denna ”one-hit wonder” weekly plaaans.

Nej nu är min kafferast slut (jag började skriva detta inlägg i morse för den som undrar hur lång kafferast jag egentligen har). Vi hörs senare folks!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.