C'est la vie

Äntligen, äntligen idag, solen gick upp över stan

Idag är det ÄNTLIGEN fint väder. Det var på tiden. Min sista dag ska spenderas med att packa och städa. Sen vill jag hinna ut på en springtur med. Och sola. Och skriva ner alla Stockholmstips som jag fått av er. Så jag inte står där med skägget i brevlådan sen. Är inte ordspråk för härliga?

Först har jag ätit höstens första grötfrukost och ska skölja ner med ett glas berocca. Jag kom på igår att jag knappt ätit några grönsaker eller frukter på fyra dagar och att jag levt på pasta, vitt bröd och sallad i en vecka. Det är inte alls bra.

Vad hittar ni på denna onsdag?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.