Outfits

Bien sûr


Kolla som min kjol flyger i vinden! Helt naturligt.


Jag brukar inte köra med dagens outfit. Kanske mest för att jag inte är Lady Gaga och inte brukar klä mig i så häpnadsväckande saker. Sen känns det lite konstlat att stå där och posa med självutlösaren i en ”jag är helt avslappnad och naturlig här med huvudet ner lite snett ner sådär konstnärligt och modellaktigt”-pose. Nej det är inte jag. Det är klart att kläder och mode är ett intresse, men inte mitt främsta. Detta är ju heller ingen modeblogg.

Men idag slog det mig att jag bara har H&M-kläder på mig. Det är seriöst ganska tråkigt. Men samtidigt helt fantastiskt att den kedjan påverkar så mycket att man kan klä på sig på morgonen ENDAST med kläder märkta H&M. BH:n är iofs Sonia Rykiel pour H&M, men det är ju samma sak ändå.

Men äh, jag gillar H&M. De kan sin skit helt enkelt. Och den svarta kjolen är fin. Skorna var för övrigt det första jag köpte när jag flyttat till Paris för 2,5 år sedan. Jag gick till H&M det första jag gjorde. Sååå franskt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.