Travels

And I’m off to London!

 

 

Efter en stressig dag, med världens sämsta humör (jag säger bara som farbror Melker: ”Denna dagen, ett liv”), är det äntligen dags att ta helg. Mina kollegor har skrattat åt mig hela dagen för jag har varit mer eller mindre neurotisk, haha. Jag fick i alla fall det mesta klart och min manager var glad att jag nådde deadline. Jag var ännu gladare! 

 

Nu är jag på flygplatsen och ska strax gå genom gaten. Det tog en jäkla tid vid säkerhetskontrollen så jag fick bråttom till slut. Slet till mig en ny mascara och en flaska vatten från Clinique i taxfreen, köpte med en morotsmuffins från Lagekagehuset och gick raka vägen till gaten. Även där tog det en jäkla tid. Är det bara jag som inte har tålamod med långsamma och krångliga resenärer? Snabbt ska det gå!

 

Vi hörs från London! 

 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.