London

So far so good

 

 

Jag ville bara kika in och säga att jag har det toppen här i London än så länge. De här två tar väl hand om mig. Jag har inte min dator med mig och det är inte världens snabbaste Wi-Fi här, så det får bli en bild från Instagram. Där uppdaterar jag för övrigt lite oftare. Om ni läser från mobilen så är mitt konto länkat i menyn.

 

Idag gick vi upp relativt tidigt och promenerade till ett riktigt mysigt kafé för att äta frukost. God mat, skön stämning och underbart kaffe. Sedan har vi flanerat runt i butiker, besökt Broadway Market och gått en jäkla massa. Med andra ord är jag lite trött nu så jag ska ta en powernap innan vi ska göra oss i ordning för kvällen. Planerna är sushi och en nyöppnad cocktail bar i Soho. 

 

Absolutely lövly! 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.