Shopping

PJ’s from Etam

 

 

När jag var i Litauen på jobbresa i höstas, smet jag in på Etam när vi var inne på ett köpcenter i staden Klaipeda. Jag kunde inte låta bli då att köpa de här söta pyjamasshortsen och ett grått satinlinne. De är både sköna och fina.

 

Etam är en fransk kedja som säljer söta underkläder och sovplagg, och som tyvärr inte finns i Sverige ännu. Kläderna ligger lite högre i prisnivå än t ex H&M eller Lindex, men jag måste säga att kvaliteten är riktigt bra. När jag åker till Paris nu i april måste jag nog besöka denna underbara butik, för jag behöver fler sköna pyjamasar till i sommar.

 

Det ligger förresten en ganska stor Etam-butik på rue de Rivoli, mellan Châtelet och Hôtel de Ville. 

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Eva

    Även i Nice finns flera Etambutiker, själv köpte jag både underkläder och pyjamasbyxor, när jag var där i höstas. Väldigt franskt tycker jag, då du får dina varor snyggt inslagna i tunt papper med en doft av eaudecologne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.