C'est la vie

And I start to miss you baby, sometimes


På promenad i Kivik för ett par veckor sedan. Christophe som tog kortet och pappa och Ewa är i bakgrunden.

Hallå där käka blåbär!
Nu är det en vecka kvar tills jag börjar skolan. Och jag har ännu inte kunnat söka csn. Sjukt bra. De har klantat sig så att csn inte fått information om skolan och meddelat fel poäng. Men idag skulle det gå att söka. Jag hoppas det för det är svårt att leva på luft!

I övrigt så har jag ringt runt i min familj för att ta reda på vem som har min hyresavi för september. Ingen vill göra sig skyldig men jag har mina misstankar om en viss bror som nog slarvat bort det… 😉
Men det löser sig i vilket fall. Trist bara att tvingas ringa en jäkla massa samtal.

Efter lite praktiska ärenden på nätet så ska jag nu klä på mig och packa en liten over night-väska. Jag tar tåget upp till norra delen av Skåne senare i eftermiddag och umgås lite med familjen. Andas frisk luft och hämta energi.
Nog för att jag är en stadsbrud men ibland behöver jag en dos av ingenmansland också. Det är någonting med Vittsjö dessutom, man sover som en prinsessa! Dessutom åker syrran om en vecka så vi får passa på att umgås såklart.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.