Paris

C’est ma terre


Snart ♥

Christophe påminde mig om att titta efter flygbiljetter till Paris när vi pratade på skype innan. Tanken var att boka till en helg i slutet av september. Men så hade Norwegian höjt sina priser. Jag höll på att börja gråta av besvikelse för 1800 kronor ligger inte i min budget just nu för en flygbiljett. Som tur var så kunde jag boka på Air France mycket billigare. Rea på flygbiljetter 🙂

Jag kommer tyvärr missa två skoldagar(jag går inte i skolan på fredagar, gotta love it!) istället för en men det är så värt det! Så nu är saken biff och den 22:a september landar jag i mitt älskade Paris och får somna med min älskade kille nära mig i hela fem nätter. Och det ska bli så kul att träffa mina fina vänner som jag redan saknar. 
Bonheur des dames väl Natalie?! 😉

Jag räknar dagarna och känner lycka strömma genom kroppen. Det är så härligt att ha något att se framemot! 

24 to go…

0

0 kommentarer

 • Samantha

  Weeeee! Jag måste numera kollar biljetter till Luxemburg.. Hade hellre tagit Paris. But who knows, kanske är en fin stad Lux.

 • Karin

  Åh, vad skönt! Man får ju verkligen en helt annan sinnesstämning när man har nåt att se fram emot sådär! lättare att funka i vardagen 😊

  Typ sånna priser ligger biljetterna till och från Nice på hela tiden nu i säsongen. Fick betala nästan 3000 när jag åkte hem i juli!

 • Ellinor

  Så roligt att ha någonting att se fram emot!
  Om du inte har allt för mycket att göra de dagarna du är här, utan har en liiiiiten stund över, så träffar jag dig gärna över en fika 😊
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.