After the weekend

Vilket helg jag haft. Mysig, roligt, härlig och minst sagt utmattande. Fast på ett bra sätt. Huset där festen hölls var inte riktigt ett hus, utan snarare en herrgård. Jag tänkte mig att jag hette någonting i stil med Christine af Lejonhufvud eller liknande när jag strosade där på ägorna eller struttade nerför den maffiga marmortrappan. Det fanns någonting på 30 rum, om jag inte minns fel, som huserades av en stor del av de 49 gästerna på festen. De två värdinn0rna – samt ägarna av huset – hade ordnat en riktigt pangfest med väldigt god mat. Självklart serverades vilt kött som troligtvis skjutits med någon av bössorna som satt på väggen i ett av de femtioelva rummen. Jag ska berätta mer om helgen sen men jag hade laddat upp dessa två bilderna igår från mobilen och jag orkar inte lägga in fotona från kameran på datorn än.

Efter ett dygn på denna plats åkte jag och Louise ner till Jönköping där vi bodde en natt hos hennes föräldrar innan vi körde ner till Malmö i förmiddags. Jag hann bara precis komma över gränsen till Skåne och skåda sädesfälten innan min kompis Julia ringde och meddelande att hon landat på Köpenhamns flygplats. När vi parkerat bilen på Möllan hämtade vi upp Julia och sedan gick vi till närmaste falafel-ställedär vi satte oss i solen. Efter det hängde jag med hem till Julia en stund. Det är så himla fint att ha henne här igen! Även om det bara är för några månader.

Jag har knappt någon mat henne så jag måste gå och handla nu. Den sociala baksmällan lär slå till snart. Just nu skulle jag helst av allt vilja ta en tupplur fram tills i morgon bitti.

0 reaktioner på ”After the weekend”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen