C'est la vie

A nice start of the weekend

Den här sensommaren här i Paris som drar ut på tiden är riktigt behaglig. Tänk att man kan gå i bara t-shirt i slutet på september? Lovely! Idag firade jag den härliga solen med en sjukt god frappe. Väldigt convenient att just det Starbuck’s ligger väldigt nära där jag ska läsa franska. Farligt nära ligger även en American Apparel-butik. Oh la la.

Nu ska jag ut och hämta mina skor hos skomakaren. Long over due, men nu är de omklackade!
Sen ska jag iväg ner till St Michel-kvarteren och träffa Elsa. Vi ska hitta någon mysig restaurang och inleda helgen med en trevlig middag ute. I morgon ska jag hem till Janis på morgonen. Kom på idag att jag inte ens sett hennes place och slängde iväg en self invite, hehe. Då blir det förmiddagskaffe(hoppas på fint väder igen så man kan bänka sig på en uteservering!) och möjligtvis lite shopping. Resten av helgen kommer innebära lägenhetsletande, städande och CV-skrivande.

Blir nog ett bra veckoslut! En jobbig vecka med jobbiga nyheter, viasr sig att man verkligen inte kan lita på att folk ska hålla vid sitt ord. Tur det finns andra här som är riktigt bra människor!
Alltså lite kaos just nu, men jag försöker tänka så positivt som möjligt och njuta lite av helgen och ledighet. 🙂 Och tänka på allt som är positivt. T ex att jag trivs med båda mina jobb och att jag träffat riktigt fina vänner här.

Ps, tack för era kommentarer. Ni är för fina vet ni va? Kram på er och trevlig helg!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.