Fun stuff

Le weekend


På baren i fredags. Den andra killen tog kortet. De var två riktigt roliga amerikanare! 🙂

Det har varit en ganska så bra helg. Eller jag har inget att klaga på egentligen. Förutom att jag nu gått från magkatarr och halsbränna, till halsont och superhes, till hostattacker på restauranger, till förkyld och snuvig som bara den. Damnit! Typiskt min otur att bli sjuk just när jag verkligen inte har tid till det.

I fredags träffades jag och Elsa. Det blev lite missförstånd! När jag var på väg in så var hon inte helt klar och skickade ett sms att hon skulle skynda sig och sin adress vid Mabillon, så jag kunde åka dit så länge. Så jag gick från Odeon och skickade tillbaka att hon inte behövde stressa för jag väntar. Såklart tolkar hon det som att jag väntar vid Odeon. Så när jag skickar sms att jag är på hennes gata så har hon gått till Odeon. Haha!

Aja vi fick tag på varandra till slut. 🙂 Hamnade på en mysig restaurang nära Notre Dame brevid två amerikanska killar som vi så småningom började prata med. Sen ringde Janis som var på väg från jobbet så hon kom också dit. Vi fem gick till en Canadensisk bar längre västerut på Seine och drack lite drinkar. En riktigt rolig kväll blev det!
Jag och Janis skyndade oss sen mot Metron för att hinna med våra sista tåg, men jag missar mitt med 10 minuter. Som tur var så skulle jag byta till min linje från Champs Elysées-Clemenceau, och Janis bor i närheten så jag ringde och kunde sova hos henne. Igår lagade hon värsta frukosten med omelett och grejer och sen gick vi på stan heeela dagen. Ja alltså det blev ju lunchstopp och vila på provrumsbänkar men annars så gick och gick och gick vi. Hittade lite fina grejer som jag spendera lönen på. Men annars var det hon som shoppade loss.

Avslutade dagen med att träffa en bekant till henne för kaffe. Vilket visade sig vara en bra idé för han var väldigt trevlig. Satt och snackade ett bra tag tills både jag och Janis höll på att frysa ihjäl. Det var en jättemysig dag men nog liiite för lång shoppingtur… jag hade träningsvärk i vaderna sen, höhö.

Igår kom jag hem 21.30 och först snackades det om att dra ut igen men jag behövde verkligen stanna inne och ta hand om förkylningen. Blev middag, One Tree Hill och glass för min del. Och mitt sällskap bestående av näsdukar. Usch vill inte vara förkyld nu! Fast bättre nu än när syrran kommer iofs.

Nu ska jag äta frukost och sen dra ut. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.