Music & Culture

A lost opportunity

Coldplay spelar på Stade de France den 2 september. Tror ni att jag har köpt biljetter? Nej. Tror ni att de är utsålda? Ja, såklart. Det är Coldplay och U2 jag i flera år velat se live och nu missar jag ännu ett tillfälle. Jag hade ingen aning om det förrän jag hörde om en tävling på radion. Jag kanske ska ringa in och tävla? Haha! Eller inte.

Det finns tillfällen då man bara vill banka huvudet i väggen för att man är så clueless. Detta är ett sådant tillfälle.

Jälla schiiiit.

0

0 kommentarer

  • Malin

    eBay eller ga dit pa kvallen och kop utanfor arenan? Du lar fa betala lite extra men du far ju ga i alla fall. Har betalat £310 for front row till McFly forut. 110% vart det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.