C'est la vie

Bloggskadad och dessertberoende

Vaniljglass med jordgubbar till efterrätt får mig att längta till Sverige. Jag har förresten tänkt på hur tråkig en måltid blir utan efterrätt. När jag bodde i Sverige åt jag sällan efterrätt. Om det inte var på restaurang eller en stor middag. Nu äter jag det nästan jämt. Vare sig det är en Moelleux au chocolat eller en fruktyogurt. Utan dessert känns måltiden inte komplett.

Efter lunchen har jag hållt på att organisera och radera foton från hårddisken. Som bloggare samlar man på sig mycket skitbilder, haha. Ni som bloggar vet vad jag menar. Man tar ju kort på allt levande och dött. Helt och hållet bloggskadad.

Nu ska jag möta upp Christophe för en prommis i parken. Jag behöver komma ut i den ”friska” Paris-luften.

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Hehe va kul, har också rensat datorn på foton och gamla sidolänkar idag. Sådant tråkigt man bara skjuter upp men nu känns datorn fin igen hehe 😊

    Jag e galet sockerberonde o äter sötsaker jämt. Men har nu bestämt mig för sluta med det. Och tom om jag hellre väljer chips för stå ut med sockersuget så känns det bättre 😊

  • Helena Milton

    Känner igen det där, jag raderade bara för några dagar sedan alla bloggbilder. Det kommer ju nya hela tiden liksom och de gamla återanvänds ju sällan 😉

    Du har så rätt angående desserten. Jag måste bli bättre på det … älskar sötsaker men äter nästan aldrig efterrätt. Det behöver ju inte vara jätteexklusivt utan bara något litet och sött på maten. Jag ska försöka skärpa till mig på den punkten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.