C'est la vie

A Bad Day

 

 

Ni vet de där dagarna då allting bara går fel? Då man frågar sig varför man ens lämnade lägenheten? Då man bara vill be vissa att dra åt helvete? Då man man helst skulle vilja gå hem från jobbet utan att ens säga hej då, byta om till pyjamas och lägga sig under täcket och kolla på film? En sådan dag hade jag idag. Men jag överlevde och när jag kom hem kände jag mig överlycklig över att få spendera kvällen för mig själv. Ett samtal med en god vän hjälpte lite och det gjorde även skålen med glass och dubbel sats mini-chokladfondants.

 

I morgon hoppas jag på bättre lycka och försöker tänka på det där jag har att se fram emot. Som att jag ska på konstutställning med Natalie i morgon kväll och att helgen är nära. Underbara helg.

 

Because a bad day is only one day after all. Tomorrow there’s a new one.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.